Blog

×××
 • Mesurar audiències i aconseguir seguidors


  Un programa de tendències socials i influències, presentat per Mariola Dinarès. Els mems, els virals, les converses, els debats i tot allò interessant, inspirador i divertit que es comparteix a la xarxa.

  Origen: Mesurar audiències i aconseguir seguidors

 • Ja s’ha estrenat “POPAP” a Catalunya Ràdio!


  Ja pots escoltar la primera edició de “Popap” el programa que presento i dirigeixo a Catalunya Ràdio i sempre a la xarxa on som @Popapcatradio.

  Cada migdia d’una a dues, Mariola Dinarès lidera un equip de prescriptors i influenciadors per trobar les tendències més interessants, inspiradores i divertides. T’analitzem i contrastem les noves tendències socials amb l’ajuda d’experts i veus autoritzades. Popap és una revista d’estil de vida, dels nous hàbits i tendències de la nostra societat que tant ha canviat amb la influencia de les noves tecnologies.Cada migdia d’una a dues. La idea és liderar un equip de prescriptors i influenciadors per trobar les tendències més interessants, inspiradores i  divertides. T’analitzem i contrastem les noves tendències socials amb l’ajuda d’experts i veus autoritzades.

  Popap és una revista d’estil de vida, dels nous hàbits i tendències de la nostra societat que tant ha canviat amb la influencia de les noves tecnologies.

  http://<iframe src=”http://www.ccma.cat/audio/embed/931094″ allowfullscreen scrolling=”no” frameborder=”0″ width=”500px” height=”281px”></iframe>

 • Estiu 2016 – L’estiu de POKEMON GO


  La sortida impactant i massiva de Pokemon Go ha estat la gran notícia d’aquest estiu i ha eclipsat fins i tot les cançons de l’estiu més repetitives. L’estiu 2016 serà recordat com l’estiu del Pokemon Go.