Festival electoral de l’humor!


Ja es veu  a venir! La guerra de vídeos en precampanya per les eleccions municipals 2015 ja és un fet. A la ciutat de Barcelona tenim imitadors, cantants i molt d’humor!. L’espectacle tot just comença…

Aquest és el vídeo que acaba de penjar ADA COLAU. És obra d’un noi que s’ha especialitzat en fer muntatges musicals de cites polítiques i li han sortit diverses feinetes. Esperem que les hagi cobrat, com a mínim!

HUMOR 1 

Ivan Lagarto fa temps que fa muntatges. Ell n’hi diu AUTOTUNES. El vídeo que l’ha fet més popular és el remix de “El caloret” ( gairebé 2 milions de reproduccions). Després d’això li han fet entrevistes i ha acagat reient el cap pel programa Polònia de TV3.  Clica aquí, per veure la seva intervenció! 

HUMOR 2

A ERC a Barcelona també ho tenen clar. Per cridar l’atenció a la xarxa s’ha de fer un vídeo per viralitzar i cridar l’atenció. Ha de fer gràcia i demostrar que el candidat no té vergonya. Bosch ara és imitador.

HUMOR 3 ?

Amb què ens sorprendrà JAUME COLLBONI? De moment no hi ha vídeo. Ell té a casa un gran professional de la televisió i segur que sap fer vídeos populars. He repassat el web de la seva candidatura i només hi he trobat una cosa graciosa: Una trobada amb gent que va néixer l’any olímpic. Busquen gent nascuda el 92 i ho fan amb aquesta foto.

collboni ok     Sóc fan dels “mems” i els virals però estem envoltats de gent sense  feina, a tots ens costa arribar a final de mes i els autònoms continuem marginats. Jo vull polítics que sàpiguen del què parlen. No els hi demano res més. No cal que siguin simpàtics. No cal que sàpiguen cantar. No cal que siguin uns “notes”.

Crec sincerament que els partits han de buscar un altre camí. A les xarxes no tot són vídeos de gats i nens que fan gràcia. A la xarxa hi ha blogs carregats de reflexió política. Manifestos que aporten altres mirades. Perquè et vegin no cal que facis un vídeo tonto que faci gràcia. Tu, què en penses?

UN APUNT LOCAL DE #MATADEPERA

Pel què estic veient, la #CUP ha decidir fer vídeos amb gent molt arrelada a la població per evitar suspicàcies amb les anomenades “llistes fantasma”. El meu poble és Matadepera i la CUP MATADEPERA ha difós per la xarxa aquest vídeo on hi surten força veïns, familias i gent que conec molt de tota la vida del poble. És l’actualització dels famosos spots de detergent. Compro aquest perquè m’ho ha dit la veïna. A veure què acaba passant…


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mobiquo/public_html/holamariola.cat/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/mobiquo/public_html/holamariola.cat/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Leave a Reply