Ja s’ha estrenat “POPAP” a Catalunya Ràdio!


Ja pots escoltar la primera edició de “Popap” el programa que presento i dirigeixo a Catalunya Ràdio i sempre a la xarxa on som @Popapcatradio.

Cada migdia d’una a dues, Mariola Dinarès lidera un equip de prescriptors i influenciadors per trobar les tendències més interessants, inspiradores i divertides. T’analitzem i contrastem les noves tendències socials amb l’ajuda d’experts i veus autoritzades. Popap és una revista d’estil de vida, dels nous hàbits i tendències de la nostra societat que tant ha canviat amb la influencia de les noves tecnologies.Cada migdia d’una a dues. La idea és liderar un equip de prescriptors i influenciadors per trobar les tendències més interessants, inspiradores i  divertides. T’analitzem i contrastem les noves tendències socials amb l’ajuda d’experts i veus autoritzades.

Popap és una revista d’estil de vida, dels nous hàbits i tendències de la nostra societat que tant ha canviat amb la influencia de les noves tecnologies.

http://<iframe src=”http://www.ccma.cat/audio/embed/931094″ allowfullscreen scrolling=”no” frameborder=”0″ width=”500px” height=”281px”></iframe>

Leave a Reply