#SantJordi


La Diada de Sant Jordi és un clar exemple que el què passa “al carrer” passa exactament igual a internet. Quan ens preguntem com ens hem de comportar a la xarxa, la resposta és evident. El sentit comú serveix per dins i fora d’internet. No hi ha diferències. A Catalunya tenim una sana obsessió amb Sant Jordi. Punts que la fan interessant.

Punts que fan interessant la Diada de Sant Jordi:

  • Inici de la primavera. Tret de sortida del bon temps.
  • Dia de reivindicació catalana
  • Diada positiva i optimista.
  • Diada de reinvindicació intel·lectual. Carrers plens de llibres.
  • Carrers engalanats de roses.
  • L’amor és a l’aire.
  • Si ets periodista de ràdio, és un dia per sentir que fas una feina que realment t’agrada!

Bé. Amb això no descobreixo res sinó que recordo aquells dies de ràdio al carrer. He estat entregant el Premi Disc Català de l’Any a l’estudi mòbil de Ràdio 4 amb Joan Arenyes. He fet un “Tot és molt confús” amb Pere Mas i l’Homo APM, el Joan Pera amagat de Sant Jordi. He fet ràdio a la Plaça Catalunya amb “Els optimistes” i al costat d’Àngel Llàcer i Manu Guix.

L'àlbum de Sant Jordi

Sant Jordi 2014

TotésmoltconfúsSantJordi2

MARIOLA GERONIMO Sant Jordi 2012

Aquell dia tothom vol promocionar la seva catalanitat. Cada empresa, cada marca per molt multinacional que sigui s’apunta al carro del màrqueting de Sant Jordi. Aquest any a internet fins i tot Amazon fa una campanya d’enviament de llibres després de fer una enquesta sobre els gustos literaris de cada comarca.

Dia dels enamorats a Catalunya

Nosaltres, a QuedemOnline.cat, aprofitem la diada per presentar oficialment la migració cap als dispositius mòbils perquè la gent trobi parella a qualsevol lloc. Ja no cal estar a casa amb el pc o a un cafè internet. Ara es pot trobar parella des de la tauleta o el mòbil. Celebrem els 12 anys d’existència. Durant tots aquests anys hem anat adaptant-nos sempre als hàbits dels nostres usuaris. Us estimem!

Crida a Twitter

El fet que tothom vol anar per lliure i aprofitar aquesta Diada tan maca per promocionar el seu producte o servei, es reflecteix exactament igual amb el Hashtag que es proposa a Twitter.

Per la Diada hi ha guerra de Hashtags. La meva proposta és la següent. Perquè no  posem tots #SantJordi

Hi ha tantes iniciatives per la Diada que segur que si tots posem el hashtag ens convertiríem en TT mundial diversos moments del dia. Si ho féssim i no aconseguíssim ser TT, es demostraria que a #Twitter fan realment el què volen amb la seva xarxa i nomenen TT a dit!


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mobiquo/public_html/holamariola.cat/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/mobiquo/public_html/holamariola.cat/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Leave a Reply